Estetikkliniken

Mitt i Göteborg finns skönhetskliniken inom skönhet och hudvård. Vi är en klinik som utför det mesta inom fillers och botox. På vår skönhetsklinik finnsdet legitimeradebehandlare som behandlar områdena botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Vår legitimerade personal utmärker sig för deras expertis och moderna synsätt på behandlingar inom beauty.
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och din behandling som du gör på vår klinik. Vi vill bli ett toppval för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med fokus på skönhet och bodysculpting.About - Natural Beauty Salon

Bästa fillers Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika kliniker i Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som inte är certifierade. Hos oss får du erfaren och legitimerad personal som behandlar din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Vår skönhetsklinik har alltid en vision och mål att våra certifierade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.
Botoxpriser
Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser https://www.gotaklinik.se/.
Bland utbudet har du möjlighet att behandla botoxpanna, botoxargrynka eller botoxkämuskler för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.
Fullständigtpris ges underdin konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilket område du behöverha botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin synpå vilken botoxbehandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.
Botox injektion – Procedur?
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din injicering. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort injicering förut, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdetsstorlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botoxbehandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är bra mot migrän och för att vårda överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Others

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*